Skip to content

Mr. A. (Anne) Damen

“In begrijpelijke taal vertellen wat de mogelijkheden zijn, en daar dan helemaal voor te gaan.”

”De wet is voor iedereen gelijk, maar niet voor iedereen begrijpelijk. Bovendien is iedere situatie anders. Om dan samen uit te vinden waar iemand daadwerkelijk behoefte aan heeft en dat vervolgens te bereiken, dat is voor mij de grootste uitdaging. Ik probeer mijn cliënten duidelijkheid te verschaffen over alles wat er bij komt kijken om tot oplossingen te komen. Waar word je blij van?, is dan ook een belangrijke vraag die ik voorleg aan de mensen die ik bijsta.”

”Voordat ik bij Schakenraad kwam, werkte ik op het terrein van aansprakelijkheidsrecht. Aldaar stond ik met name aan de kant van de verzekeraar. Boeiend, zeker, maar ik voel me toch meer betrokken bij het verhaal van de slachtoffers van (bijvoorbeeld) een bedrijfsongeval, een verkeersongeluk, een medische misser of een misdrijf. Dat is op de eerste plaats goed luisteren en tegelijkertijd heel praktisch blijven. Als iemand mij vraagt naar mijn sterke punten dan is mijn antwoord: “Zeggen waar het op staat en creatief zijn in het bedenken van oplossingen. Dat doe ik het liefst.”

Terugkomend op Anne’s ervaring met verzekeraars: “Ik weet hoe een verzekeraar werkt en denkt, ik ken de grenzen van wat er mogelijk is. Voor het slachtoffer dat bij mij aan tafel zit is dat een groot voordeel. Ik weet waar ik over praat en ik kan – als het nodig is – dat ook duidelijk overbrengen aan de wederpartij.”

Mr. Anne Damen-Verstappen is sinds januari 2018 verbonden aan Schakenraad Advocaten en is lid van de LSA (Letselschadeadvocaten). In april 2017 won zij de Internationale Zuidelijke Pleitwedstrijden en nam daarbij als één van de weinige Nederlanders ooit de prestigieuze Schellenbachtrofee in ontvangst. Al vanaf jongs af aan houdt Anne ervan om een stevig debat op te zetten. Zo heeft Anne deelgenomen aan diverse debattoernooien en is zij sinds haar dertiende actief in de lokale politiek van de gemeente Deurne.

Wij gebruiken cookies enkel voor het bijhouden van onze bezoekersaantallen in Google Analytics.