Keurmerken

Contact

Mr. A. (Alexander) Peerboom

Het verschil kunnen maken voor mijn cliënten, ondernemer of particulier, behoort voor mij tot de essentie van mijn werkzaamheden.

Ik ben advocaat sinds 2004. In die hoedanigheid  begeleid ik ondernemers bij overnames, ondernemingsvormen en het aangaan van samenwerkingsverbanden of het beëindigen daarvan. Daarnaast treed ik op bij geschillen over de afwikkeling van dergelijke transacties en bij conflicten tussen aandeelhouders of bestuurders. Verder houd ik mij voor zowel ondernemers als particulieren bezig met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van contracten, aansprakelijkheid en insolventie. Ook kunt u bij mij terecht voor de incasso van openstaande vorderingen.

In mijn dagelijkse praktijk word ik regelmatig ingeschakeld door accountants en belastingadviseurs voor de begeleiding van een transactie of het oplossen van een conflict. Het verschil kunnen maken voor mijn cliënten, ondernemer of particulier, behoort voor mij tot de essentie van mijn werkzaamheden.

Alexander is in zijn vrije tijd graag met zijn familie op pad of brengt hij als muziek- en kunstliefhebber graag een bezoek aan een concert of expositie.

Blogs

No results found.