Skip to content

Specialisme(s)

Contact

Mr. J. (Janet) van Oirschot

“Ik vind het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen en hun recht kunnen behalen. Daar zet ik mij helemaal voor in.”

Na mijn afstuderen in 2017, voordat ik het team van Schakenraad Advocaten kwam versterken, heb ik gewerkt als juridisch medewerker bij de rechtbank en als juridisch medewerker bij een ander advocatenkantoor. Ervaringen waar ik ontzettend veel van heb geleerd, maar die mij tegelijkertijd ook bevestigden waar ik thuishoor: de advocatuur.

Binnen Schakenraad Advocaten houd ik mij bezig met het arbeidsrecht. Het arbeidsrecht spreekt mij aan omdat het een veelzijdig rechtsgebied is, waarbij de belangen groot zijn en het menselijke aspect altijd aanwezig is. Als advocaat vind ik het daarom belangrijk om goed te luisteren en tegelijkertijd duidelijk te zeggen waar het op staat. De uitdaging om complexe vraagstukken strategisch op te lossen is er tevens één die ik graag aanga. Specialisatie is hierbij in mijn ogen een must. Ook de vertaalslag van het taaie juridische jargon naar begrijpelijke taal is bij mij in goede handen: de cliënt krijgt hierdoor een beter inzicht in wat er mogelijk is en kan hierdoor een weloverwogen beslissing nemen. Het is mijn taak om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden.

Mr. Janet van Oirschot is sinds januari 2020 verbonden aan Schakenraad Advocaten. In haar vrije tijd houdt zij ervan om – zoveel als de tijd het toelaat – (verre) reizen te maken.

Wij gebruiken cookies enkel voor het bijhouden van onze bezoekersaantallen in Google Analytics.