Skip to content

mevr. mr. K. (Kristel) Jansen-Liebau

Als letselschadecoördinator ben ik de schakel tussen cliënt en advocaat. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor mensen die ongewild in een kwetsbare situatie terecht zijn gekomen. Letselschade is iets dat je overkomt en wat je leven behoorlijk in de war kan schoppen. Het is mijn taak om samen met de advocaat op een toegankelijke en professionele manier uit te leggen waar zij juridisch staan en wat de mogelijkheden zijn om in ieder geval de schade die zij lijden vergoed te krijgen. Voor de cliënt ben ik samen met de advocaat de vraagbaak en steunpilaar.

Ik ben zelf ook advocaat geweest waardoor ik al vanaf het begin goed in kan schatten wat de mogelijkheden zijn om de geleden schade in elk geval financieel te beperken. Dat vergemakkelijkt ook de communicatie met de letselschadeadvocaat waarmee ik me als team naar de cliënt presenteer.

Schakenraad Advocaten is een Brabants kantoor, dat wil zeggen dat het er binnenskamers heel gemoedelijk aan toegaat. Dat is direct te merken. Je voelt je al snel op je gemak en je wordt niet lastig gevallen met een juridisch jargon waar je als cliënt mogelijk niet veel van begrijpt.

In mijn tijd als advocaat heb ik ervaring opgedaan met rechtsgebieden als strafrecht, sociale zekerheidsrecht (met name bijstandskwesties), huurrecht en algemeen verbintenisrecht. Bij een ander kantoor waar ik als juridisch medewerker heb gewerkt heeft letselschade echter uiteindelijk mijn hart gestolen. Dat is voor mij het mooiste rechtsgebied. Het past bij mij en daar wil ik me dan ook voor meer dan 100% voor inzetten.

Als ik iemand aan de balie zie staan die duidelijk gebukt gaat onder een probleem en ik die persoon na een gesprekje gerustgesteld naar buiten zie lopen, dan denk ik: Ja. Daar doe ik het voor.

Wij gebruiken cookies enkel voor het bijhouden van onze bezoekersaantallen in Google Analytics.