Skip to content

Letselschade

'Letselschade raakt je als een mokerslag.'

Uw leven staat plotseling stil. U heeft letselschade opgelopen nadat u slachtoffer bent geworden van:

Zoiets heeft een enorme impact op uw leven! Schakenraad kan de klok niet terugdraaien en het leed ongedaan maken. Maar we kunnen wel helpen uw leven weer op gang te brengen. Bijvoorbeeld door aan de slag te gaan met een passende schadevergoeding die dat mogelijk maakt. En u op juridisch gebied te ontzorgen. Zodat u de draad weer kunt oppakken…

Een schadevergoeding is misschien niet het eerste waar u aan denkt. In de praktijk komen we meestal vragen tegen als ‘Hoe zit het met mijn werk?’, ‘Hoe moet ik verder?’. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk uw oude leven kunt leiden. En dat u de kosten die dat met zich meebrengt volledig vergoed krijgt.

Vaak zien wij mensen die worden doorverwezen door Slachtofferhulp, de rechtsbijstandsverzekeraar of het Juridisch Loket. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! We staan voor u klaar.

Schakenraad Advocaten mag al jarenlang het nationaal keurmerk letselschade voeren en daar zijn we trots op! Om dit keurmerk te mogen voeren moeten we periodiek aantonen dat we kwaliteit leveren, dus u mag rekenen op goede dienstverlening.

Schakenraad Advocaten heeft al ruim 40 jaar ervaring! We zijn deskundig en weten hoe we u het beste bij kunnen staan. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Lees dan verder!

Weet u dat Schakenraad advocaten beschikt over het nationale keurmerk letselschade?

Werkwijze bij letselschade zaken

Download infografics

Andere informatiebronnen

Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen?

Waar kunnen we u mee helpen?

Gespecialiseerde advocaten

Letselschade coördinatoren

Wij gebruiken cookies enkel voor het bijhouden van onze bezoekersaantallen in Google Analytics.