Skip to content

Kwaliteit

Een GOED advocatenkantoor herken je zo!

Schakenraad Advocaten draagt met trots het keurmerk Met Recht Tevreden. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor kleine en middelgrote advocatenkantoren. Het vereenvoudigt de zoektocht naar een goed advocatenkantoor. Want het keurmerk Met Recht Tevreden prijkt alleen op de deur van kantoren die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Een keurmerkkantoor, en dus Schakenraad Advocaten staat voor heldere geformuleerde diensten, integriteit en een passende prijsvoering.

Waarom dit keurmerk?

Klant zoekt hulpmiddel bij keuze advocatenkantoor
De afgelopen decennia is het aantal advocatenkantoren verviervoudigd. Bedrijven en particulieren hebben steeds meer moeite met het selecteren van een geschikt advocatenkantoor. Een keurmerk is een hulpmiddel bij hun keuze. Het maakt kwaliteit herkenbaar en staat garant voor een aanbod van helder geformuleerde diensten van een goede kwaliteit tegen een passende prijs.

Kwaliteit als marketingtool
Door het toegenomen aanbod van juridische dienstverleners is de markt ondoorzichtig geworden. Met een keurmerk maken kantoren zich zichtbaar en kunnen ze zich op positieve wijze onderscheiden. Het keurmerktraject biedt hen bovendien inzicht en hulp tot voortdurende verbetering van de prijs / kwaliteitsverhouding van hun dienstverlening. Zo kunnen wij nog beter voldoen aan de gerechtvaardigd hoge verwachtingen van onze (toekomstige) cliënten.

Klanttevredenheidsonderzoek
Als cliënt kunt u misschien moeilijk bepalen of wij ons houden aan alle kwaliteitseisen die u van goed advocatenkantoor kunt verwachten. Toch vinden we het belangrijk te weten hoe u over onze dienstverlening denkt. Daarom houden wij klanttevredenheidsonderzoeken waarin u ons kunt beoordelen. Dat geldt ook bij de afronding van het dossier; graag willen wij van u weten hoe u de dienstverlening hebt gevonden en eventueel waar u verbeteringen zou willen zien.

Inhoud

Wij gebruiken cookies enkel voor het bijhouden van onze bezoekersaantallen in Google Analytics.