Skip to content

Letselschadeadvocaat Eindhoven

Op zoek naar een letselschade advocaat in Eindhoven?

Schakenraad Advocaten is een advocatenkantoor in Eindhoven gespecialiseerd in letselschade. Na een (bedrijfs)ongeval, een misdrijf of een medische misser staat alles plotseling stil. Bij Schakenraad Advocaten in Eindhoven begrijpen wij de impact die dat op uw leven heeft. Want dagelijks horen wij de verhalen. Wij kunnen de klok niet terugdraaien. Maar wij kunnen u wel helpen uw leven weer op gang te brengen. En voor u aan de slag te gaan om een passende schadevergoeding te regelen die dat mogelijk maakt.

Uw advocatenkantoor in Eindhoven

Schakenraad Advocaten kies je om de betrokkenheid en persoonlijke aanpak van de mensen die zich voor u inzetten. Onze advocaten in Eindhoven zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak. Dankzij de enorme ervaring en kennis die Schakenraad in 40 jaar heeft opgebouwd gaan deuren open die anders gesloten blijven. Want onze advocaten weten voetangels en klemmen te ontwijken en gaan voor u door het vuur. Dat is hun passie, en daar zijn zij goed in.

Vereniging van letselschadeadvocaten

Onze letselschade advocaten zijn lid van LSA, de vereniging van letselschadeadvocaten. Dit heeft voor u de volgende voordelen. Waarom kiezen voor Schakenraad Advocaten in Eindhoven?

Meer informatie over Letselschade als gevolg van:

Waar kunnen we u mee helpen?

Snelle links

Bezoekadres

Schakenraad Advocaten
Nachtegaallaan 10-12
5611 CV Eindhoven

Postadres

Schakenraad Advocaten
Postbus 2350
5600 CJ Eindhoven

Telefoon & Fax

Telefoon: (040) 244 76 08
(Tussen 9:00 - 17:00 uur)
Fax: (040) 244 88 75

Wij gebruiken cookies enkel voor het bijhouden van onze bezoekersaantallen in Google Analytics.