Keurmerken

Contact

Mr. K. (Kevser) Doyğun-Şenal

Een juridisch vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken bekijken en de puzzel oplossen, dat geeft me een kick!

In mijn dagelijkse praktijk houd ik mij bezig met het bijstaan van slachtoffers van verkeersongevallen. Ik help cliënten bij het verhalen van hun schade bij (de verzekeraar van) de wederpartij.

Ik vind het leuk om juridische puzzels op te lossen en daarbij in contact te zijn met mensen om de problematiek zo goed mogelijk te begrijpen. Voor het beantwoorden van een juridisch vraagstuk is het vereist dit probleem vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Samen discussiëren en debatteren is belangrijk om tot een geschikte oplossing te komen.

Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met het behartigen van de belangen van mijn medemensen. Zo heb ik tijdens mijn middelbare school deelgenomen aan de leerlingenraad. Ik vind het belangrijk om als burger een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Het geeft mij een enorme kick om een glimlach te bezorgen bij mensen wie onrecht is aangedaan.

Tijdens mijn studie aan de universiteit van Tilburg heb ik meegeschreven aan het boek over de Starbucks-zaak. Een zaak met veel media-aandacht en maatschappelijke belangstelling. Ook heb ik tijdens mijn bachelor deelgenomen aan de Topklas, het zogenoemde Honours Program. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor getalenteerde studenten die van aanpak houden en verdieping zoeken. Vaardigheden die uitstekend bij mij passen. Na mijn stage bij de rechtbank heb ik ervaren dat belangenbehartiging van mensen beslissend is voor de uitkomst van een rechtszaak. Na het behalen van de Best Pleading Applicant Team Award wist ik zeker dat de advocatuur mijn passie is.

Kevser is in haar vrije tijd graag met haar familie op pad of brengt zij als natuurliefhebber graag tijd door in de natuur.