Skip to content

Keurmerken

Contact

Mr. L. (Luuk) Sars

Mediation is een mooie aanvulling op mijn werk als advocaat. Een conflict beslechten is namelijk zeker zo mooi als een zaak winnen

Ik ben in 1989 civielrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en kort daarna beëdigd als advocaat. Sindsdien heb ik ruime ervaring opgedaan op allerlei rechtsgebieden, waaronder civiel recht en ondernemingsrecht. Omdat ik in het verleden de nodige faillissementen en schuldsaneringsregelingen heb behandeld als curator en bewindvoerder, beschik ik over brede kennis en ervaring om ondernemers op allerlei fronten van advies te voorzien. Mijn aanpak is daarbij te omschrijven als praktisch en oplossingsgericht.

Naast advocaat ben ik ook mediator en lid van de specialisatievereniging vFAS als advocaat-scheidingsbemiddelaar. Als geregistreerd MfN-Mediator behandel ik ook arbeidsrechtelijke kwesties. Mediation is een mooie aanvulling op mijn werk als advocaat. Een conflict beslechten is namelijk zeker zo mooi als een zaak winnen. Leent een zaak zich voor mediation, geef ik hieraan de voorkeur. Als advocaat kan ik u echter ook optimale bijstand verlenen in een gerechtelijke procedure.

Inmiddels heeft de Orde van Advocaten de zogeheten “peer review” ingevoerd als kwaliteitsinstrument voor de advocatuur en ik ben als deskundig reviewer aangewezen op het gebied van arbeidrecht en personen- en familierecht.

Luuk heeft tientallen jaren ervaring als advocaat en werkt voornamelijk voor zijn eigen kantoor in Helmond (Braakman Advocaten), maar hij versterkt tevens blijvend het team van Schakenraad Advocaten, vooralsnog voor twee dagen per week.

Wij gebruiken cookies enkel voor het bijhouden van onze bezoekersaantallen in Google Analytics.