Skip to content

Arbeidsrechtadvocaat Eindhoven

Op zoek naar een arbeidsrechtadvocaat in Eindhoven?

Schakenraad Advocaten is een advocatenkantoor in Eindhoven gespecialiseerd in arbeidsrecht. Voor al uw arbeidsrechtelijke vraagstukken kunt u van ons deskundige hulp verwachten.

Als ondernemer wordt u geacht op de hoogte te zijn van de wettelijke regels rondom de verhouding tussen u en uw werknemers. In de praktijk is dat ondoenlijk. Dat geldt ook als het gaat om de wettelijke regels voor uitzendkrachten. Het wordt nog ingewikkelder als u als werkgever niet langer van de diensten van de werknemer of een groep werknemers gebruik wilt maken. Alle ambitie rondom de versoepeling van het ontslagrecht ten spijt. Gelukkig kunt u voor deze lastige materie bij ons terecht.

Controle arbeidscontract

Schakenraad Advocaten biedt bijvoorbeeld snel uitkomst bij vragen of advies over uw arbeidscontract. Binnen 24 uur controleren onze arbeidsrechtspecialisten uw opgestelde contract op eventuele fouten of mogelijke valkuilen. Binnen 24 uur! Zo kunt u vaak dezelfde dag nog weten hoe het zit en kunt u flexibel en adequaat inspelen op veranderende omstandigheden.

Full service kantoor

Maar we doen natuurlijk meer: denk aan het opstellen van vaststellingsovereenkomsten, ZZP-contracten en bedrijfsreglementen. Daarnaast kunnen we u bijstaan bij reorganisaties en herstructurering, individueel en collectief ontslagrecht, medezeggenschapsrecht, CAO-recht, (seksuele) intimidatie, arbeidsongeschiktheid en re-integratie, flexibele arbeid & detachering, management- en freelanceovereenkomsten, concurrentie-, relatie- en overige bedingen. Kortom: full service.

Uw advocatenkantoor in Eindhoven

Schakenraad Advocaten kies je om de betrokkenheid en persoonlijke aanpak van de mensen die zich voor u inzetten. Onze advocaten in Eindhoven zijn stuk voor stuk specialisten in hun vak. Dankzij de enorme ervaring en kennis die Schakenraad in 40 jaar heeft opgebouwd gaan deuren open die anders gesloten blijven. Want onze advocaten weten voetangels en klemmen te ontwijken en gaan voor u door het vuur. Dat is hun passie, en daar zijn zij goed in. Als ondernemer en werkgever zit u goed bij ons kantoor!

Waar kunnen we u mee helpen?

Snelle links

Bezoekadres

Schakenraad Advocaten
Nachtegaallaan 10-12
5611 CV Eindhoven

Postadres

Schakenraad Advocaten
Postbus 2350
5600 CJ Eindhoven

Telefoon & Fax

Telefoon: (040) 244 76 08
(Tussen 9:00 - 17:00 uur)
Fax: (040) 244 88 75

Wij gebruiken cookies enkel voor het bijhouden van onze bezoekersaantallen in Google Analytics.