Uitkeringen

'Bureaucratie van grote organisaties is onze grootste uitdaging.'

Uitkeringen: de instanties die zich hiermee bezighouden worden vaak gezien als logge, bureaucratische organisaties. Het is moeilijk tot ze door te dringen. Het is nog lastiger om de weg te vinden in het oerwoud van regels met betrekking tot een uitkering. Ondanks dat via internet alles te vinden is. Of misschien wel juist daarom. Daarbij komt ook nog eens dat er steeds weer dingen veranderen. Probeer dat maar eens bij te houden. Gelukkig is dat niet nodig. Want Schakenraad Advocaten weet precies hoe de vork in de steel zit.

Schakenraad Advocaten houdt zich sinds jaar en dag bezig met sociaal zekerheidsrecht (uitkeringen), waardoor het kantoor inmiddels een behoorlijke expertise heeft opgebouwd. Hierdoor zijn onze advocaten in staat om een vertaalslag te maken van wetten en regels naar uw specifieke situatie. En, misschien nog wel belangrijker: wij weten door te dringen waar u dichte deuren tegenkomt.

De advocaten van ons kantoor richten zich met name op problemen met uitkeringen met betrekking tot arbeidsongeschikheid (WAO, Wajong of WIA) en uitkeringen met betrekking tot werkloosheid (WW). Ook met vragen over andere soorten uitkeringen zoals bijstandsuitkeringen of voor vragen over sociale voorzieningen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u advies geven over uw kansen in een eventuele procedure tegen het UWV, de gemeente, de SVB of andere uitkeringsinstanties en staan u desgewenst bij in de bezwaar-, beroeps- of hoger beroepsprocedures. Kortom: met een advocaat van Schakenraad Advocaten staat u een stuk sterker.

Heeft u vragen of wilt nu advies? Neem gerust contact met ons op! Mrs. Lieke Boon, Henrie Quah en Maarten Duurtsema staan voor u klaar.

Waar kunnen we u mee helpen?

Gespecialiseerde advocaten