Keurmerken

Contact

Mr. M. (Maarten) Duurtsema

Het is mijn taak om op basis van mijn inzicht in wat ik te horen krijg een juiste inschatting te maken waarmee de cliënt geholpen is

Als advocaat houd ik mij vooral bezig met civiel recht, bestuursrecht en (economisch) strafrecht. Bij civiel recht moet je dan denken aan contracten & verbintenissenrecht, vastgoed, huurrecht, burenrecht & erfdienstbaarheden en incasso. Ik werk zowel voor ondernemers als particulieren. Voor beide ben ik vertrouwenspersoon, sparring partner, meedenker en eerste contactpersoon. Bij een eerste gesprek is het mijn taak om op basis van mijn inzicht in wat ik te horen krijg een juiste inschatting te maken waarmee de cliënt het beste is geholpen en door wie.

Ik ben geboren in Arnhem, getogen in Vlissingen, en afgestudeerd in Nijmegen. Tijdens mijn Master heb ik een vervolgstudie gedaan in Leiden. Na het behalen van mijn Master heb ik gewerkt in Nijmegen, Arnhem en Doetinchem. En nu dus in het Brabantse. Een groot verschil met de Achterhoek. Ik voel me hier helemaal thuis. En met Schakenraad Advocaten klikte het meteen hartstikke goed.

Ik zie het als een van mijn taken om mensen duidelijk te maken dat ze niet zo lang hoeven te wachten om ons kantoor te bellen. Je ziet vaak dat als een zaak al voor de rechter moet komen dat er dan pas contact wordt opgenomen. Niet doen. Probeer niet alles in je eentje op te lossen. Bel voor advies. Praat over je problemen, kom langs. Daar zou heel veel mee geholpen zijn. Ik wil ook een echte duurzame klantenrelatie aangaan. Vooral ondernemers kunnen veel problemenvoorkomen als ze regelmatig contact met ons hebben. En dan niet alleen bij nieuwe contracten. Laat ons preventief en proactief meedenken. Bel Schakenraad en leg uit waar je mee zit en vraag naar een oplossing. Daar zijn wij voor en daar zijn we goed in.

Het belang van persoonlijk contact kan ik niet genoeg onderschrijven. Ik kan op basis van een dossier natuurlijk vanachter mijn bureau een juridisch oordeel vormen. Maar als je bij problemen met een verbouwing, ik geef maar een voorbeeld, zelf gaat kijken wat er aan de hand is en je door je cliënt laat rondleiden, is dat een heel ander verhaal. Persoonlijk houd ik ervan om de diepte in te gaan. Een zaak zoek ik tot de bodem uit en haal vervolgens het onderste uit de kan. Bij Schakenraad is dat een hele normale manier van werken.

Maarten is lid van de Vereniging Vastgoed Juristen. Daarnaast is hij een echte teamplayer, zowel op het hockeyveld als binnen Schakenraad Advocaten. Hij houdt ervan op het scherpst van de snede te discussiëren. Met open vizier en in begrijpelijke taal.