Keurmerken

Contact

Mr. L. (Lieke) Boon

Vechten als David tegen Goliath ligt mij wel.

Als advocaat bij Schakenraad houd ik mij bezig met zaken die te maken hebben met uitkeringen en letselschade. Heel divers, heel boeiend. Want hier kun je echt nog het gevoel krijgen dat je als David tegen Goliath vecht. En we weten allemaal dat de uitkomst van zo’n gevecht heel verrassend kan zijn. En altijd spannend. Ik vind het altijd weer leuk om een dossier echt uit te spitten en met nieuwe argumenten te komen waar nog niemand aan heeft gedacht. Ik realiseer me elke dag opnieuw wat het betekent of een cliënt wel of geen uitkering krijgt. Dat zijn drama’s. Ook een letselschadezaak is vaak heel ingrijpend. Zeker als er een heel gezin onder te lijden heeft. Het is voor mij de uitdaging om een cliënt daarbij zo goed mogelijk te begeleiden.

Ik houd van actie en resultaat; direct betrokken bij mensen en daar concreet iets voor kunnen betekenen. Bij Schakenraad Advocaten ben ik helemaal op mijn plek.

Lieke is lid van de LSA (Specialisatievereniging voor Letselschadeadvocaten) en de SSZ (Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht Advocaten). Daarnaast schrijft ze voor het Bossche Balie Bulletin, het vakblad voor en door advocaten van het arrondissement ‘s-Hertogenbosch.